ПОСТИЖЕНИЯ 2016/2017Г.

Грамоти

ШЕСТОКЛАСНИК ОТ ОУ”ПРОФ. ИВАН БАТАКЛИЕВ” – гр. ПАЗАРДЖИК С ПЪРВО МЯСТО В НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС
Второто ни участие в традиционния национален конкурс „Казанлъшка роза”, организиран от Министерство на образованието и науката, Национален дворец на децата, Община Казанлък и Общински детски комплекс „Св. Иван Рилски” гр. Казанлък, отново завърши с приз. След третото място през 2015 г., този път сме на върха: ДИПЛОМ за ОТЛИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ на ОУ”ПРОФ. ИВАН БАТАКЛИЕВ”–гр.ПАЗАРДЖИК с ръководител ВИОЛЕТА ПАНКЕВА в ХIV НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС „КАЗАНЛЪШКА РОЗА” НА ТЕМА „ПРИКАЗКА ЗА РОЗАТА”- ПРИЛОЖНО ИЗКУСТВО, в рамките на ПРАЗНИК НА РОЗАТА 2017 г. За пореден път доказахме, че училището ни е сред водещите в страната в сферата на приложното изкуство.
С медал, диплом и предметна награда беше награден Денис Видев Стоянов, ученик от VIб клас, за усърдието му да твори и създава прекрасни произведения на приложното изкуство. Той участваше в конкурса с диамантен гоблен „КАЗАНЛЪШКИ РОЗИ”.Денис постигна този впечатляваш успех с много труд и старание.
В двата раздела на направление изобразително изкуство се конкурираха 765 творби. Целта на конкурса бе да утвърди и разкрие значението и красотата на розата като символ на Розовата долина и страната ни. Награждаването на призьорите в Националния конкурс „Казанлъшка роза се състоя на 02 юни 2017 г. във Военен клуб в град Казанлък.
Честито, Денис! Нека таланта ти да разцъфтява все повече през следващите години!
Снимки

На 7 и 8 април 2017 г. в гр. Добрич бе проведен финалният етап на Национална ученическа конференция по гражданско образование на тема;"Семейство- училище- общество". В своята възрастова група нашите ученички се представиха отлично. В раздел "Есета и авторски приказки" Ясена Личкова от VIв клас спечели първо място, а Зорница Телбизова от VI a клас- второ място.

На 24. 02. 2017г. в гр. Пловдив се проведе конкурс, посветен на 180г. от рождението на Васил Левски. Организиран от Община Пловдив, Ротари проектът "Народните будители и Аз", имаше разнообразни форми на изява. Активното участие на ученици от училището ни бе отбелязано от организаторите на конкурса. Отличени с грамоти и книги бяха следните ученици:
За рецитация на лирическа творба:
Виктория Стойнова - 6а клас
Ния Бойкова - 6в клас
В раздел "Разкази":
Никол Бадьокова - 6а клас
Таня Стойнова - 6б клас
Виктория Тодорова - 5 клас
В конкурса за рисунка:
Анджелина Ангелова - 6в клас
Иван Банчев - 6а клас
Дарина Василева - 5 клас
Маги Гърдева - 6 клас
Поздравления за всички, които чрез слово и рисунки отново утвърдиха името на училището ни и доказаха, че в него се обучават достойни, талантливи и родолюбиви българи.
Грамоти

Наши ученици спечелиха две първи места за рисувана или колажирана картичка и едно трето място за сурвачка на Осми конкурс за картичка, рисунка и сурвачка "Направи добро за Коледа", организиран от Общински детски комплекс гр. Пазарджик и Община Пазарджик.

Нови математически успехи за нашите ученици, които спечелиха първо, второ и трето място на Четвърти международен математически турнир "Математика без граници". Честито на победителите и техните преподаватели!

Любов, гордеем се с твоите постижения!
На международния турнир по плуване в гр. Орестиада, Гърция, провел се този уикенд ,  на кйто участваха 400 деца от 20 плувни клуба от Гърция, Турция и България, нашата ученичка Любов Чалъкова от 5в клас спечели златен медал  в категорията на 50 метра свободен стил и бронзов медал  на 50 метра бътерфлай. Любов е носителка на множество отличия от състезания по плуване в страната и чужбина.
Пожелаваме и още много спортни успехи!
Снимки

Първо място - момичета и второ място - момчета на Общински крос "Златна есен" 2016г.
Честито на шампионите и техния преподавател г-н Аспарухов!

Първо място и отличо представяне за отбора на нашето училище
за участие в езиковата игра, организирана от института за български език "Проф. Любомир Андрейчин" при БАН в рамките на Националната седмица на четенето /10-14. 10. 2016г./.
БРАВО ДЕЦА! Горди сме с достойното ви представяне!
Снимки

 

 

 

 

Easy CSS Menu by Css3Menu.com